Főoldal
vargaarpi1
Parketta csiszolás, lakkozás 1890,- Ft
Grabo Cser Farm
Grabo Cser Farm

Grabo Cser Farm

6.000 Ft

Termék leírása:

LAKKOZÁS

A GraboJive felületét hét rétegben lakkozzSuk magas minõségû,
UV fényre keményedõ akrillakkal. Az általunk használt lakk
a legszigorúbb svéd környezetvédelmi elõírások betartásával készült, és a kikeményítése közben nincsenek felszabaduló oldószergõzök,
így a lakk mind gyártása, mind felhasználása közben megfelel
a Természetért aggódó emberek elvárásainak.
Az alkalmazott lakk selymes fényével kiemeli a Fa rajzolatát, színét, miközben hathatósan ellenáll az igénybevételeknek.

FELSÕ RÉTEG

A GraboJive megjelenését a többszörösen, kézzel válogatott, tömör, valódi fa járóréteg adja meg, ami gondosan kiválasztott, ellenõrzött és egészséges erdõkbõl származik. A Grabo Parquet egyedi válogatási metódusa, a TLSS, garanciát jelent a Grabo Jive egyedi és attraktív megjelenésére. Gyártásunk minden egyes lépését szigorú minõségi ellenõrzések kísérik, így garantálható a termék hosszú élettartalma, megbízhatósága és kezelhetõsége.

KÖZÉP RÉTEG

A középréteg anyaga és fektetési iránya garantálja a termék rugalmasságát, mérettartósságát. A középréteg vastagsága lehetõvé teszi a csap és horony biztonságos kialakítását a hosszanti oldalakon. A rövid végeken a pontos megmunkálást és a precíz illeszkedést keményfa betétlécek elhelyezésével biztosítjuk.
Az így kialakított csap és horony biztosítja a parkettatáblák tökéletes illeszkedését.

ALSÓ RÉTEG

A GraboJive alsó rétegét északi fenyõ furnér felhasználásával készítjük, biztosítva ezzel a leggazdaságosabb termelést és a termék stabilitását. A furnér gyártása és felhasználása közben keletkezik a legkevesebb hulladék, ez vezetett bennünket abban, hogy ezt az alapanyagot válasszuk termékünk gyártásához, õrizve környezetünket, a Földet, amit gyermekeinktõl kaptunk kölcsön.

RAGASZTÁS

A fedõréteg lamelláit egymáshoz ragasztottuk, megelõzve a lamellák közötti fugák kialakulását és biztosítva a felületek homogenitását. A három réteget formaldehidmentes ragasztási eljárással ragasztottuk össze, így õrizve környezetünket és az Ön egészségét. Az általunk alkalmazott ragasztó olyan szilárdan tartja össze az egyes rétegeket, hogy nincs az az igénybevétel, ami elválaszthatná egymástól
az egyes rétegeket.

Megrendelés: darab
Kosár tartalma
Az Ön kosara üres.
Bejelentkezés
parkettamester.comparkettamester.comparkettamester.comparkettamester.com
parkettamester.comparkettamester.comparkettamester.comparkettamester.com