Főoldal
vargaarpi1
Parketta csiszolás, lakkozás 1890,- Ft
Grabo Jive Bükk Rustic
Grabo Jive Bükk Rustic

Grabo Jive Bükk Rustic

5.499 Ft

Termék leírása:

Garancia: 17 év
Különleges 3D erezett felület
7 rétegű Nanotech lakkozás

GRABO JIVE SZALAGPARKETTA
Az önzárós szalagparketta egy olyan mechanikus zárrendszerrel rendelkezik, melynek lerakásához szükségtelen a ragasztó használata. Az illesztés ellenáll a normál igénybe vételnek anélkül, hogy a parkettaszálak elmozdulnának egymástól. A szalagparketta lerakása így nagyon könnyű a parketta szálak mindig egyenes vonalban követik egymást. Az összeillesztés a padló egész élettartalma alatt tökéletesen üzemel. Nagy előnye, hogy sérülésmentesen szétszedhető és újra lerakható.


A Grabo jive szalagparketta a Real Wood parketták minden kedvező tulajdonságával rendelkezik. Kizárólag valódi fa felhasználásával előállított parketta minden eleme tömör fából készül, így a természet és az élet üzenetét hordozza magában.

A Grabo jive szalagparketta felületét hét rétegben lakkozzák magas minőségű, UV fényre keményedő akril lakkal. A gyártó által használt lakk a legszigorúbb svéd környezetvédelmi előírások betartásával készült, és a kikeményítése közben nincsenek felszabaduló oldószergőzök, így a lakk mind gyártása, mind felhasználása közben megfelel a természetért aggódó emberek elvárásainak. Az alkalmazott lakk selymes fényével kiemeli a fa rajzolatát, színét, miközben maximálisan ellenáll az igénybevételeknek.

A Grabo jive szalagparketta megjelenését többszörösen, kézzel válogatott, tömör valódi fa járóréteg adja meg, ami gondosan kiválasztott, ellenőrzött és egészséges erdőkből származik. Gyártásuk minden egyes lépését szigorú minőségi ellenőrzések kísérik, így garantálható a termék hosszú élettartalma, megbízhatósága és kezelhetősége.

A Grabo jive szalagparketta alsó rétegét északi fenyő furnér felhasználásával készítik, biztosítva ezzel a leggazdaságosabb termelést és a termék stabilitását. A furnér gyártása és felhasználása közben keletkezik a legkevesebb hulladék, ez vezette Őket abban, hogy ezt az alapanyagot válasszák termékük gyártásához, őrizve környezetünket, a földet, amit gyermekeinktől kaptunk kölcsön.

A fedőréteg lamelláit egymáshoz ragasztották, megelőzve a lamellák közötti fugák kialakulását és biztosítva a felületek homogenitását. A három réteget formaldehidmentes ragasztási eljárással ragasztották össze, így őrizve környezetünket és az Ön egészségét. Az általuk alkalmazott ragasztó olyan szilárdan tartja össze az egyes rétegeket, hogy nincs az az igénybevétel, ami elválaszthatná egymástól az egyes rétegeket.

A 2004-ben Nagy Britanniában az év parkettájának választott Grabo jive szalagparkettáknál a védett jive o loc profil segítségével a fektetés még egyszerűbb és gyorsabb! A jive o loc termékek fektetésénél az elemeket csak egymásba kell billenteni, és máris kész a teljesen egyedi Grabo jive parketta burkolat!

Megrendelés: darab
Kosár tartalma
Az Ön kosara üres.
Bejelentkezés
parkettamester.comparkettamester.comparkettamester.comparkettamester.com
parkettamester.comparkettamester.comparkettamester.comparkettamester.com